Vocal coach

 

Welkom bij Zangles in Hoorn

Leren zingen; een ontdekkingsreis om jezelf te ontplooien!

Vocal coach kklassiek | Koor - Oratorium - Opera - Musical - Auditie | Zangles van zeer deskundig zangpedagoog | Locatie Hoorn - West-Friesland - Noord-Holland in de regio Purmerend - Alkmaar - Zaandam - Medemblik - Enkhuizen - West-Friesland - Den Helder - Drechterland - Heerhugowaard - Hollands Kroon - Koggenland - Edam - Volendam - Langedijk - Opmeer - Schagen - Stede Broec.

 

Over uw Vocal coach | Zangeres - Soliste (Alt - Mezzosopraan)

Op de Royal Academy of Music in Londen heeft Alice haar Postgraduate Solo Performance in Concert en Opera zingen behaald, bij de beroemde zangeres Noelle Barker. Voor haar finale examen werd haar liedrecital als best beoordeeld en won daarmee de Isabella Lucas Prize. Dit nadat ze voor Zang (Margreet Honig) en Piano (Wim Leising) afstudeerde aan het Conservatorium van Amsterdam alsmede aan de The Dutch National Opera Academy.

Op het Conservatorium heeft ze tevens haar zangpedagogie en -psychologie voor zangdocent Cum laude afgesloten!

Tijdens en na haar studie deed ze mee aan vele competities. Als prijswinnaar werd ze uitgeroepen in de Major van Someren-Godfrey English Song Competition, de Blyth-Buesst Operatic Prize, de Isabel Jay Prize en de Minnie Hauk Prize. Ook behaalde ze de finale op het Concours international de Chant Macon en het Concours de chant d'Opéra (Opéra Bastille Parijs).

Masterclasses volgde ze o.a. bij Sarah Walker, Graham Johnson, Udo Reinemann en Peter Langridge. Na haar studie is ze jarenlang gecoacht door James McCray.

Met orkestwerken van Gustav Mahler en Alphons Diepenbrock, o.l.v. dirigent Bas Pollard, stond ze als soliste in Theater Vredenburg Utrecht en in de 'Grote Zaal' van het Koninklijk Concertgebouw Amsterdam. Ook ging ze op tournee met het Orchestre de Bretagne, o.l.v. dirigent Stefan Sanderling, in een uitvoering van Hector Berlioz "Les nuits d'été" waarbij ze o.a. ook de Queen Elizabeth Hall in Londen aan deden.

Heden ten dage zingt ze op uitnodiging de Alt soli in oratorium uitvoeringen, bij (opera-) koren en verzorgt ze ceremonies.